De Kade autoschade Eindhoven: het eindoordeel

De Kade autoschade Eindhoven is een bedrijf waar wij, als concurrent Tiemens Autobedrijf, toch wel een bepaalde zwak voor hebben. Dat komt door het feit dat er bij dat bedrijf een aantal oud medewerkers van Tiemens werkzaam zijn en bovendien spelen we elkaar af en toe klanten toe. Dat gebeurt vooral op het moment dat het erg druk is bij het ene of het andere bedrijf. Een positief iets lijkt me, want hierdoor blijkt wel dat wij niet het brood bij elkaar uit de bek kijken. Omdat veel klanten, die wij tijdelijk hebben doorverwezen naar dit bedrijf, benieuwd zijn naar de kwaliteiten van het bedrijf, vellen wij op onze site een soort ‘eindoordeel’ over De Kade. Dat klinkt zwaarder dan het is, want de conclusie, die ik alvast kan verraden, is overwegend positief.

Warm bedrijf

Allereerst is het goed om te weten dat de autogarage die we hier bespreken, wordt gerund door een aantal warme mensen. Zij zijn heel menselijk en kunnen zich goed in de klant inleven. Hierdoor zijn de ervaringen van onze klanten ook zeer positief bij dit bedrijf. Daarnaast zijn de monteurs van dit bedrijf ook niet te beroerd om je even weg te brengen of op te halen en met een beetje geluk kun je zelf gebruik maken van een van de leenauto’s van dit bedrijf.

Goede service

Het belangrijkste is natuurlijk dat er goede service wordt verleend door de mensen die binnen dit bedrijf actief zijn. Ook dat is zeker het geval. De monteurs van De Kade zijn allemaal gecertificeerd en weten hoe ze op moeten treden bij specifieke problemen. Je snapt dat het eindoordeel over dit bedrijf positief is. Hopelijk is dat omgekeerd ook het geval.